Bodemsaneringskeuringen

De Bodemsaneringskeuring is een keuring voor medewerkers die werkzaamheden verrichten in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water, in het kader van bodemsanering. De Bodemsaneringskeuring is gericht op een vroegtijdige ontdekking van mogelijke gezondheidsschade en tevens gericht op de beoordeling van de geschiktheid voor deze werkzaamheden.

De Bodemsaneringskeuring is wettelijk verplicht. U, als werkgever, bent verantwoordelijk dat uw medewerkers een Bodemsaneringskeuring ondergaan en een geldige geschiktheidsverklaring bezitten.

Bodemsanering klasse A

Bodemsanering klasse B

Bodemsanering klasse C

€ 150,-


 Voor medewerkers die in een gefilterde (overdruk)cabine werken. Zij worden niet direct aan verontreinigde stoffen blootgesteld, voor hen is het niet toegestaan om het vervuilde gebied persoonlijk te betreden.

€ 160,-
 


Voor medewerkers die wel in vervuilde grond werken en persoonlijke beschermingsmiddelen moeten gebruiken in de vorm van maskers met filters en beschermende kleding.

Op aanvraag
 


Voor medewerkers die werken met onafhankelijke ademlucht veelal in geisoleerde pakken.

 

Rijbewijs

Groot Rijbewijs

€ 75,-
 


Voor het aanvragen of verlengen van een rijbewijs is het in sommige gevallen verplicht u medisch te laten keuren. Dit geldt voor 75-plussers (rijbewijs A, B en B+E) en voor mensen met gezondheidsbeperkingen


U kunt alles online regelen. U logt in op Mijn CBR met uw DigiD met sms-code. U vult de gezondheidsverklaring in en een CBR adviseur beoordeelt dit. Vervolgens zet het CBR een keuringsverslag klaar in uw persoonlijke mailbox. Op de verwijzingsbrief staat uw unieke ZD-code (ZorgDomein). Deze neemt u mee naar de keuring. Wij werken met ZorgDomein. Dit betekent dat zij met uw persoonlijke ZD-code het keuringsverslag digitaal invullen. Dit verslag wordt dan ook gelijk online doorgestuurd naar het CBR. Uiteindelijk krijgt u van het CBR de einduitslag. Met de goedkeuring en een pasfoto gaat u naar het gemeentehuis om uw nieuwe rijbewijs aan te vragen.

€ 75,-
 


Chauffeurs zitten uren op de weg in hun vrachtwagens. Zij zijn verplicht om zich iedere 5 jaar medisch te laten keuren door een bedrijfsarts voor hun groot rijbewijs C, D en E.U kunt alles online regelen. U logt in op Mijn CBR met uw DigiD met sms-code. U vult de gezondheidsverklaring in en een CBR adviseur beoordeelt dit. Vervolgens zet het CBR een keuringsverslag klaar in uw persoonlijke mailbox. Op de verwijzingsbrief staat uw unieke ZD-code (ZorgDomein). Deze neemt u mee naar de keuring. Wij werken met ZorgDomein. Dit betekent dat zij met uw persoonlijke ZD-code het keuringsverslag digitaal invullen. Dit verslag wordt dan ook gelijk online doorgestuurd naar het CBR. Uiteindelijk krijgt u van het CBR de einduitslag. Met de goedkeuring en een pasfoto gaat u naar het gemeentehuis om uw nieuwe rijbewijs aan te vragen

 

Taxi rijbewijs

Medische Buspas

€ 75.-
 


Voor het werken als taxichauffeur is het verplicht om een taxipas (chauffeurspas taxi) te hebben. Een taxipas is 5 jaar geldig. Om in aanmerking te komen voor een taxipas dient elke chauffeur naast het vakbekwaamheidsdiploma nog twee documenten te hebben, namelijk een Verklaring Omtrent het Gedrag en een Geneeskundige Verklaring Taxi. Om de Geneeskundige Verklaring Taxi (KIWA) te krijgen moet u medisch gekeurd worden.

€ 75,-
 


Een touringcarchauffeur (die valt onder de CAO Besloten Busvervoer) moet in het bezit zijn van een medische verklaring. Voorheen bekend als de Medibuspas. De buschauffeur dient namelijk op grond van artikel 74 van het Besluit Personenvervoer bij een controle een geldige geneeskundige verklaring te kunnen tonen.

PMO

Een PMO is een uitgebreid onderzoek op het gebied van gezondheid en werk. Er worden medische zaken meegenomen, maar er is ook aandacht voor aspecten als werksfeer, stress en lichamelijke belasting. Geen bedrijf is hetzelfde, dus een Preventief Medisch Onderzoek is altijd maatwerk. U kunt informatie opvragen via contact@arboandersomdenken.nl

Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W. tenzij anders vermeld.